Fondsenwerving en donaties

Door Yvonne Zomerdijk

Handige internetdiensten voor fondsenwerving en donaties

Stichting GeefGratis biedt gratis internet diensten ten behoeve van goede doelen in Nederland. Stichting GeefGratis is een van de weinige organisaties die internetdiensten zonder abonnementskosten aanbiedt. Op deze manier zijn goede doelen er van verzekerd zonder investeringen gebruik te kunnen maken van diverse gratis professionele internetdiensten. Op haar website www.geefgratis.nl worden de diverse diensten beschreven die worden aangeboden door Stichting GeefGratis. De website geeft een overzicht van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van internet met betrekking tot goede doelen. Daarnaast worden er aan goede doelen praktische tips gegeven hoe zo goedkoop mogelijk en in de meeste gevallen gratis gebruik gemaakt kan worden van de laatste internet mogelijkheden.

De website van www.allegoededoelen.nl is bedoeld voor alle goede doelen. Het goede doel kan hier zelf informatie plaatsen over hun organisatie en activiteiten. Op deze manier wordt het goede doel beter vindbaar voor potentiële donateurs. Plaats je informatie over je organisatie, dan komt het ook automatisch opwww.onlinedoneren.nl - www.doneergratis.nl

Achtergrond informatie over alles wat met goede doelen te maken heeft vindt op www.goededoelenwereld.nl . Het is de bedoeling dat dit uiteindelijk een interactieve kennisbank wordt met honderden pagina's informatie voor kaderleden, bestuurders en vrijwilligers van stichtingen of verenigingen of andere geïnteresseerden.

Posted by:

Share: