Nieuwsbrief oktober 2008

Vieren wat bereikt is!

De INSCHRIJVING voor de landelijke dag is intussen in volle gang.
Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven dan nodigen wij u hierbij nogmaals uit om dat te doen !
Het volledige programma treft u aan op de site van het Platform

UW PRESENTATIE
We herinneren u nog aan de mogelijkheid om uw project op een tafeltje te presenteren waarin u "viert wat u bereikt hebt"! Net als vorig jaar dingt u daarmee naar een (gesponsorde) prijs van 250 Euro.

PROBLEMEN MET INSCHRIJVEN
Ons bereiken berichten dat het inschrijven via de website een hobbel is bij de inschrijving. U zult begrijpen hoe blij wij zijn met deze 'geautomatiseerde' mogelijkheid tot aanmelding: het scheelt ons veel administratieve 'rompslomp' - zeker ook doordat wij op deze manier direct inzicht hebben in de keuze voor de workshops! Wij willen u dan ook vragen om deze hobbel te nemen! Voor al uw vragen is de webmaster, Kees Zomerdijk, graag 'beschikbaar'. Wij kijken of we hiermee de inschrijving voor iedereen op een prettige manier kunnen regelen! Zie verder ook onderstaande aanwijzingen

HIV/AIDS
Zoals u zich herinnert waren de deskundigen die wij benaderd hebben niet in staat op 1 November te komen. Intussen heeft de heer Luuk van Schothorst (stichting Woord en Daad) zich bereid verklaard om als 'vraagbaak' over dit onderwerp aanwezig te zijn; u kunt uw vragen 'posten' op een 'bulletin board' ter plekke; u kunt hem natuurlijk, gedurende de pauzes, ook ter plekke aanschieten!

 

Tot ziens op 1 November in Rotterdam!!

 


Toelichting op het inschrijven:
Om u in te schrijven moet u eerst even inloggen. Ga naar de Home page van de website. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".

In het grijze menu, aan de linkerkant, ziet u "Aanmelden landelijke dag". Klik daarop: Het aanmeldformulier verschijnt. Vul de eerste pagina in en klik op volgende. Vul de overige gegevens in en klik op "Verzend aanmelding".

Gebruikersnaam vergeten?
Het helpt wel eens als u even in het betreffende hokje onder gebruikersnaam klikt: de ooit ingestelde naam komt dan (soms) weer tevoorschijn. Indien niet: even een mailtje naar de webmaster: Klik hier! Als u wilt kunt u in de mail ook een door u gewenst wachtwoord opgeven. U krijgt dan z.s.m. uw gebruikersnaam toegestuurd en indien gewenst wordt uw gewenste wachtwoord in het systeem ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?
Klik hier! en een nieuw wachtwoord wordt direct toegestuurd.

Was u nog niet bekend op onze site? Dan moet u zich nog even bekend maken (registeren):
Klik hier! Vul het registratieformulier in en verzend het. U ontvangt per E-mail een bevestiging dat uw account is aangemaakt. Klik op de link in de E-mail om de registratie te activeren. Ga weer naar de Home page van de website. Hier kunt u inloggen door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en op "Inloggen" te klikken. Onder het hoofdmenu verschijnt nu een gebruikersmenu. In het gebruikersmenu klikt u op "Aanmelden landelijke dag". Het aanmeldformulier verschijnt. Vul de eerste pagina in en klik op volgende. Vul de overige gegevens in en klik op de knop "Verzend aanmelding".

Onderstaande mensen kunnen u verder helpen bij eventuele problemen

Cees Boekelo tel:0348 691722 E-mail:c.boekelo@hccnet.nl
Kees Zomerdijk tel:072 5052680 E-mail: kees@burkinafasoplatform.nl

Trefwoorden

Posted by:

Share: