Milleniumaward

Beste mensen,

De Stichting WOL zet zich al jaren in voor onderwijs in de provincie Yatenga in Burkina Faso. We zijn nu door het COS Noord Holland genomineerd voor de Millenniumdoelen Award, een prijs voor het beste Noord-Hollandse project dat bijdraagt aan het behalen van de Millenniumdoelen.

Natuurlijk willen we graag winnen om Burkina Faso zo weer extra in het nieuw te brengen. Naast de eer van het winnen van de Award is er voor de winnaar ook een geldprijs van 2000 euro voor het project, een advies van de Rabobank en mogelijk een reportage ter plekke door een verslaggever van het Noord-Hollands Dagblad. Met jullie hulp wordt de kans groter dat we winnen!

Stem daarom op de WOL!

Vanaf 26 september t/m 11 oktober kan er gestemd worden. Stemmen kan als volgt:

 • Website Noord Hollands Dagblad www.nhd.nl/millenniumaward/ . Er staat een button op met Millenniumdoelen Award en het logo van 'Noord-Holland Helpt'. Ook in de algemene berichten van 25 en 26 september staan links naar de stempagina. Klik daarop en stem op de WOL (Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Limmen)
   
 • SMS nhd wol naar 4999

 • Vul het stembiljet in het Noord-Hollands dagblad in. Het stembiljet staat in ieder geval zaterdag 26 september in de krant en komt er tijdens de verkiezingsperiode nog 3 maal in.

Per computer en e-mailadres kun je maar een keer stemmen. Werkt het stemmen niet op je computer, dan is iemand je misschien voor geweest. Stuur dit bericht dan door naar een andere computer, bijvoorbeeld op je werk of huisadres.
Onder de stemmers worden prijzen verloot: een diner voor twee personen bij restaurant Fifteen Amsterdam (van Jamie Oliver) en drie manden met fairtrade producten.

Mobiliseer alsjeblieft zo veel mogelijk mensen om op de WOL te stemmen en dit bericht door te sturen naar hun achterban.

Ideeën om mensen te benaderen om op de WOL te stemmen:

 • Je familie, vrienden en kennissen, per e-mail of per stembiljet
 • Je werk, collega’s, leerlingen, zakenrelaties, klanten. Doe dit zo veel mogelijk per e-mail met een link naar de webpagina van het NHD
 • Je hele e-mail adresbestand
 • Plaats een bericht met link op jullie eigen website
 • Groepen en bijeenkomsten waarvan je deel uit maakt zoals clubs, verenigingen, verjaardagen, congres, etc. Zijn er geen computers bij de hand, dan kun je de groep vragen een sms te sturen.
 • Misschien ben je zelf wel lid van netwerken als Hyves, Facebook, Twitter, etc. Je hebt misschien kinderen die hierbij zijn aangesloten. Mobiliseer je vrienden en groepen waar je lid van bent om op ons te stemmen of vraag je kinderen hun netwerken te mobiliseren.
 • Wat je zelf nog kunt bedenken om mensen te laten stemmen.

In de bijlage vind je een poster die ik gemaakt heb. Print hem uit en hang hem op je werk of andere centrale plaatsen op. Ook heb ik een samenvatting gemaakt van ons werk in Burkina. Eventueel kun je die uitprinten en doorgeven. Digitaal doormailen kan natuurlijk ook.

Meer informatie is op onze website te vinden www.stichtingwol.com

Bij voorbaat dank voor jullie steun!

Met vriendelijke groet,

Yvonne Zomerdijk-Vermeer

Posted by:

Share: