Nieuwsbrief februari 2009

Bellen naar Burkina Faso
U kent ze wel en waarschijnlijk gebruikt u ze ook: de 0900 nummers die het bellen naar Burkina Faso een stuk goedkoper maken!
Wat ons betreft is de laatste stand:
Naar vaste nummers: gebruik 0900 - 1400 voor 8 cent p/m (Telediscount) (http://www.telediscount.nl/index2.php)
Naar mobiele nummers: gebruik 0900 - 1517 voor 20 cent p/m (Teledump) (http://www.teledump.nl/index2.php)
Een aanrader vinden we ook:             0900 - 900 0704       voor 20 cent p/m (Belbob) omdat die het laatste nummer onthoudt dat je gebruikt hebt (vanaf eenzelfde telefoon); je kunt dat dan een volgend keer herhalen door het toetsen van een 1. (http://www.belbob.nl/index_tarieven.htm)
En natuurlijk is bellen via Skype (beltegoed kopen) een uitstekende optie.

Iedereen de nieuwsbrief! We zijn elkaar waard! Vanaf 1 maart!
We hoorden nog vaak dat deze nieuwsbrief slechts naar één e-mail adres van een PI gaat. Dat willen we veranderen. Ons doel: iedere betrokkene en iedere belangstellende van iedere PI ontvangt onze nieuwsbrief! Dit doel willen we voor 1 maart van dit jaar bereikt hebben.
Vraag uw mensen of ze zichzelf even registeren en daarna opgeven voor de nieuwsbrief - of ga met een lijstje van uw mensen naar de site en vul ze zelf even één voor één in.www.burkinafasoplatform.nl

Film over je project op MGTV?
Millennium Gemeente TV wil films maken over projecten in ontwikkelingslanden waar millenniumgemeenten bij betrokken zijn. Hun budget is beperkt, dus ze willen zo veel mogelijk in hetzelfde land / regio werken. Een redacteur van MGTV is bereid om volgend jaar een rapportage te maken over Burkina Faso, mits er projecten zijn die door de gemeente worden ondersteund en die gemeente is erkend als millenniumgemeente. Laat aan mij weten of jouw organisatie contact heeft met de gemeente en of de gemeente jullie organisatie of project op enigerlei wijze ondersteund. Samen met MGTV kunnen we dan kijken of er een reportage over millenniumgemeenten die actief zijn in Burkina Faso gemaakt kan worden. Ook je eigen project kan dan prominent in de belangstelling komen!
Is je gemeente nog geen millenniumgemeente? Kijk op www.milleniumgemeente.nl
Meld je aan bij Yvonne Zomerdijk-Vermeer: yvonnezomerdijk@quicknet.nl

P! Magazine
Wilde Ganzen en NCDO geven een gratis magazine uit voor PI's. Ze schrijven: Steeds meer mensen zetten zich met een eigen initiatief in voor ontwikkelingssamenwerking. Dat verdient een professioneel blad, met inspiratie en informatie. Praktische tips, achtergrondverhalen, vakkennis, gedeelde ervaringen en actualiteiten komen in P!
Voor aanmelding: gratis abonnement op P!

ANBI
Heeft u de ANBI-verklaring voor uw PI al in orde? Uw ?gevers? vragen er naar!
Wat zijn de fiscale voordelen voor een ANBI?

Leontine in het zonnetje
Aan onze eigen Leontine Keijzer-Gango is een bijzondere onderscheiding toegekend Chevalier de l'Ordre National - een onderscheiding die alleen aan uitzonderlijke personen wordt toegekend!
Wij zijn bijzonder blij voor haar en met haar en vinden dat zij het ook volledig heeft verdiend..!

Het bestuur van de Stichting Burkina Faso Platform (in alfabetische volgorde): Cees Boekelo, Bianca Bolink, Emmerique Granpré Moliere, Leontine Keizer (Faso Yelle), Huib Povel, Yvonne Zomerdijk. Reacties op deze nieuwsbrief kunt u sturen aan: c.boekelo@hetnet.nl

Trefwoorden

Posted by:

Share: