Stem op ons!

De WOL is genomineerd voor de Millenniumdoelen Award 2009. Dit is een prijs voor het beste Noord-Hollandse project dat bijdraagt aan het behalen van de Millenniumdoelen. Met deze prijs wil het COS Noord-Holland meer bekendheid geven aan de ontwikkelingsprojecten van particuliere initiatieven en aan de Millenniumdoelen. De Stichting WOL is een van de 5 genomineerden voor deze prijs. Tussen 26 september en 11 oktober 2009 kan er gestemd worden. De uitslag wordt 15 oktober 2009 bekendgemaakt in Haarlem. De winnaar mag zich een jaar lang het beste project van Noord-Holland noemen en ontvangt een prijs € 2.000 uit handen van de commissaris van de Koningin in Noord-Holland.

  • Natuurlijk willen wij die prijs graag winnen en Burkina Faso in het nieuws brengen. Help ons daarom door op ons project te stemmen. Noteer alvast in uw agenda dat u dit tussen 26 september en 11 oktober kunt doen. Kijk tegen die tijd nog even op de website van het Burkina Faso Platform of op de website van de WOL - www.stichtingwol.com.
  • U kunt ook direct naar de website van het Noord-Hollands Dagblad gaan - www.noordhollandsdagblad.nl.

Hierop komt een speciale pagina over de verkiezing voor de Millenniumdoelen Award 2009. Hier kunt u ook stemmen. Op de website van de WOL vindt u meer achtergrondinformatie waarom wij vinden dat wij de Millenniumdoelen Award moeten winnen.

Alvast bedankt voor uw steun!


Yvonne Zomerdijk-Vermeer
Stichting WOL voor Onderwijs in Burkina Faso

Posted by:

Share: